Interim manager & detachering

Interim manager & detachering

Ik ben beschikbaar als interim manager online marketing en voor detacherings-opdrachten. Ik help organisaties een online marketing team op te bouwen of neem tijdelijk het beheer van een online marketingafdeling op mij. Ook ben ik inzetbaar voor zwangerschapsvervanging. Ik heb veel ervaring met het opbouwen van teams en ben inhoudelijk volledig op de hoogte van de laatste online marketingontwikkelingen.

Interim manager online marketing

Ik heb tien jaar ervaring met het opbouwen van teams. Bij het grootste Nederlandse affiliatenetwerk ben ik twee jaar verantwoordelijk geweest voor de operations van de gehele organisatie. In die tijd groeide de organisatie van 40 naar 65 medewerkers. Samen met de salesmanager heb ik toen heel veel mensen aangenomen en de organisatie vorm gegeven.

Later heb ik mijn eigen team met programmeurs en designers opgezet waarmee ik een serie van succesvolle prijsvergelijkers heb ontwikkeld en beheerd.

In 2018 heb ik de overname van een mediabureau begeleid. De organisatie moest vanuit Utrecht naar Almere verhuizen. Ook moest de positionering van het bedrijf worden aangepast / herontwikkeld.

Type interim manager

Ik ben een echte ondernemer. Dit probeer binnen mijn teams ook te stimuleren, zodat teamleden meer infinitief gaan nemen. Ik ben een aanhanger van de 9 grid matrix, waarbij je kijkt naar performance en potentieel van ieder individu. Teamleden die lager scoren op performance of potentieel probeer je te stimuleren, te coachen en op te leiden. Teamleden die op beide vlakken goed scoren geef je vrijheid en laat je een voortrekkersrol innemen.

Verder ben ik vrij informeel en wil ik vooral dat de mensen die voor mij werken zich binnen hun werk kunnen ontwikkelen.

Expertisegebieden

Naast het opbouwen van teams kan ik ook een specifiek gedeelte van de online marketing van een organisatie op poten zetten. Lees hier meer over:

 

Neem vrijblijvend contact met mij op, ik help je graag verder!
Een beller is sneller: 0657570766