SEO

SEO

Search engine optimization, oftwel SEO is een van mijn hobby’s. Ik heb zelf een tiental websites waarbij 80% van de bezoekers komt doordat ze goed zijn geoptimaliseerd voor Google. Daarnaast heb ik al voor veel organisaties de SEO geoptimaliseerd.

In mijn werk als interim marketeer / internet projectmanager is gedegen kennis van SEO naar mijn mening essentieel. Alles dat je aan een website wijzigt moet namelijk gedaan worden zonder dat het de rankings aantast of liever nog, verbeterd. Ik zie mijzelf dan ook vooral als een interim manager met SEO ervaring.

SEO advies

Naast dat SEO een intergraal onderdeel uitmaakt van mijn projectmanagement aanpak, geef ik ook SEO-advies.  Mijn aanpak hierin hangt af van hoe ver een organisatie al gevorderd is met haar SEO. SEO bestaat in de basis altijd uit vier onderdelen:

  1. De keyword-strategie – Er moet duidelijk zijn waar je als bedrijf op gevonden wil worden.
  2. De website – Deze moet technisch op orde zijn. Voorbeelden hiervan zijn de laadsnelheid van de site, het voorkomen van dubbele content en het plaatsen van de juiste tagging.
  3. De content op de website – Deze moet op de juiste manier worden geschreven en ingericht.
  4. De links naar de website toe (backlinks) – Op basis van het aantal en de relevantie van de links naar een website / pagina bepaalt Google wie er bovenaan komt te staan. Ik kan helpen een linkbuilding strategie te ontwikkelen waardoor er meer relevante links naar jouw website worden geplaatst.

Op alle vier van deze gebieden kan ik organisaties bijstaan met advies en uitvoering. Ook kan het team aansturen dat de SEO-strategie moet gaan oppakken.

Meer websitebezoekers genereren

SEO is een geweldige manier om structureel meer bezoekers naar je website te krijgen. Andere methodes waarbij ik kan helpen zijn:

 

Neem vrijblijvend contact met mij op, ik help je graag verder!
Een beller is sneller: 0657570766