Jouw recruitment assistent

Jouw recruitment assistent

Ik assisteer bedrijven bij het werven van meer geschikte kandidaten en het bouwen van een talentenpool. Maandelijks zorg ik ervoor dat een groot aantal potentiële kandidaten via LinkedIn wordt benaderd. Ik werk eigenlijk hetzelfde zoals veel recruitmentbureaus dat doen, maar dan vanuit jouw bedrijfsnaam en voor een vast bedrag per maand.

Met mijn dienstverlening zorg ik ervoor dat je meer sollicitanten krijgt. Hierdoor kun je openstaande posities vervullen, maar ook beter selecteren. Iets dat in deze tijd van arbeidsschaarste toch als een luxepositie wordt gezien.

Afhankelijk van het functieprofiel reageren tussen de 2 en 15 kandidaten per maand. Deze kandidaten hebben drie dingen gemeen:

  • Ze hebben de kwalificaties waar jij naar zoekt
  • Je kunt ze vooraf screenen
  • Ze wonen in de buurt
  • Ze hebben hebben interesse in een baan bij jouw bedrijf

 

Werf zelf als een recruitmentbureau

Ik benader maandelijks tussen de 100 en 150 potentiële kandidaten.

Ik selecteer deze kandidaten handmatig en nodig ze namens jouw bedrijf uit.

Maandelijks kun je tussen de 2 en 15 positieve reacties verwachten.

€850, – p/mnd

Ik heb deze methode ontwikkeld voor het bedrijf dat ik tot begin dit jaar heb gehad. Nu werk ik zelfstandig en dat heeft als voordeel dat je alleen met mij te maken hebt. Ik heb 15 jaar leidinggevende ervaring, en in mijn carrière meer dan 100 kandidaten aangenomen. Daarnaast is werken met mij heel kostenefficiënt. Ik heb namelijk geen overhead. Vergelijk de kosten van mijn dienst met een traditioneel recruitmentbureau, of van een interne recruiter, en de rekensom is snel gemaakt.

Nog even over de kandidaten

Zoals ik al schreef is het aantal reacties sterk afhankelijk van het functieprofiel. Ik kan voor vrijwel ieder branche en functieprofiel kandidaten zoeken, maar het aantal reacties is sterk afhankelijk van het soort kandidaten dat je zoekt. Denk aan de volgende functies en ranges:

  • Commerciële functies (junior tot senior): 5 tot 15 reacties per maand
  • Senior specialisten (accountants, developers): 2 tot 4 reacties per maand
  • Marketing en creatieven (junior tot senior): 3 tot 8 reacties per maand
  • Senior technisch personeel: 2 tot 5 reacties per maand
  • Verzorging (junior tot senior): 5 tot 15 reacties per maand
 

Een aantal voorbeelden van functies die ik in het verleden succesvol heb geworven zijn: pedagogisch medewerkers in de kinderopvang, PHP en .NET programmeurs, data-analisten, medior medewerkers voor marketingbureaus, commerciële medewerkers voor callcenters en bijvoorbeeld senior account managers.

Mocht je dit interessant vinden of gewoon een keer vrijblijvend willen kennismaken, neem dan vooral contact met mij op!