Projecten

Projecten

Bekijk hieronder een selectie van de projecten waar ik de afgelopen jaren aan heb gewerkt. 

SocioMerce

Mijn eigen B2B sales bureau van de grond af opgebouwd. Met 15 medewerkers meer dan 50 klanten waarvoor we succesvol salesafspraken via LinkedIn genereerden. 

Ik heb de complete propositie ontwikkeld en was verantwoordelijk voor de (pre)-salesstrategie van al onze klanten.

Jaar: 2019-2024
Bedrijf: SocioMerce
Rol: Oprichter

Recruitment.nu

Spin off van SocioMerce gericht op Conversational recruitment. Met Recruitment.nu helpen we bedrijven minder afhankelijk te worden van externe recruiters door actief kandidaten  te benaderen en zelf een talentenpool voor onze klanten op te bouwen.

Ook hier heb ik de complete propositie neergezet, de website gebouwd en alle content geschreven. Recruitment.nu scoort top 10 met het top-keyword ‘recruitment’.

Jaar: 2022-2024
Bedrijf: Recruitment.nu
Rol: Oprichter

Energievergelijker Rick de vlieger

Ik heb een succesvolle energievergelijker ontwikkeld. Deze staat nog steeds om meer dan 400 websites. Bij de start hadden we zeven adverteerders die we konden promoten. Na drie haar hadden we 22 energiemaatschappijen in onze vergelijker.

Ik heb intensief met de top-publishers van Nederland samengewerkt om maximaal rendement voor ze te behalen.

Jaar: 2014-2019
Bedrijf: Daisycon
Rol: Bedenker en manager

Naast mijn baan bij Daisycon heb ik de overname van Conversive begeleid en leiding gegeven aan het bedrijf. Tijdens mijn directeurschap is het bedrijf verhuisd van Utrecht naar Almere.

Jaar: 2019
Bedrijf: Conversive
Rol: Directeur a.i.

tesla leadcampagne

Voor een energiemaatschappij heb ik een leadcampagne opgezet (Win een Tesla) waarmee we dagelijks 1000 leads voor het callcenter genereerden.

Jaar: 2015
Bedrijf: Daisycon voor Vandebron
Rol: Projectmanager

Telecomvergelijker Rick de Vlieger

Succesvolle telecomvergelijker ontwikkeld. Deze vergelijker werkt op basis van xml feeds waardoor de inhoud van verschillende adverteerders dagelijks wordt geüpdatet.  Verder heb ik met mijn team een algoritme ontwikkeld waardoor de beste aanbiedingen automatisch bovenaan worden gezet. De vergelijker staat op +-200 websites.

Jaar: 2013-2019
Bedrijf: Daisycon
Rol: Bedenker en manager

Native advertising aanbiedingen

Native advertising netwerk opgezet. Op grote websites (+300.000 bezoekers p/mnd) beheerden we advertentieruimten. Op dagelijkse basis controleerden we de conversie. Door middel van een continue proces van A/B testen behaalden we maximaal rendement voor onze adverteerders. Hierdoor wisten we te concurreren met de ads van Google.

Jaar: 2015-2019
Bedrijf: Daisycon
Rol: Bedenker en manager

Managementgoeroes.nl is een van de belangrijkste websites in Nederland voor managementmodellen. Dagelijks maken honderden professionals en studenten gebruik van de modellen die hier zijn uitgewerkt.

Jaar: 2011-heden
Bedrijf: Zelfstandig
Rol: Bedenker en auteur

Daisycon logo

Daisycon.com is de best gevonden website in Google in de branche. Ik heb heel veel content geschreven en twee keer een nieuwe website voor Daisycon ontwikkeld.

Jaar: 2011-2019
Bedrijf: Daisycon
Rol: Projectmanager en auteur

Zorgverzekeringvergelijker
In 2012 waren wij de eerste die een whitelabel zorgverzekering-vergelijker op de markt brachten. Deze is door honderden websites gebruikt. Ook heb ik hier de AFM-vergunning voor geregeld.

Jaar: 2012-2019
Bedrijf: Daisycon
Rol: Projectmanager en bedenker

Geïnteresseerd? Lees nog even verder...