Social media advertising

Social media advertising

Social media advertising is voor veel organisaties nog een ondergeschoven kindje, terwijl hier extreem goede resultaten mee kunnen worden geboekt.

De meeste organisaties doen al aan SEO en Google Ads. Ook wordt er wel eens wat op Facebook, Twitter of LinkedIn geplaatst. Het is echter vrij eenvoudig om deze kanalen actief in te zetten om grote hoeveelheden leads of sales voor jouw organisatie te behalen.

Kies je social kanaal

Belangrijk is het om eerst te onderzoeken welke kanalen voor jouw website geschikt zijn. Is jouw doelgroep B2B, dan zou ik eerder voor LinkedIn kiezen dan voor Facebook. Als je actief bent in mode dan is Instagram een kanaal waar je echt niet meer omheen kan. Facebook is weer ideaal om te adverteren als je een aantrekkelijk B2C product hebt.

Nadat de keuze voor een social media kanaal hebt gemaakt is het belangrijk om een goede campagne te ontwikkelen. Lees hier meer over het ontwikkelen van campagnes.

Daarna moet de Social media advertising worden ingericht en moet de biedingsstrategie worden bijgehouden. Ook daarin kan ik adviseren of helpen een goede bureau uit te zoeken die de campagne kan beheren.

Naast social media advertising kan heb ik ook helpen de volgende online marketing kanalen voor je op te zetten of te optimaliseren:

 

Neem vrijblijvend contact met mij op, ik help je graag verder!
Een beller is sneller: 0657570766