Ontwikkelen van campagnes en proposities

Ontwikkelen van campagnes en proposities

Campagne- en propositieontwikkeling vind ik één van de leuke dingen om te doen. Zowel B2C als B2B kan dit echt het verschil maken in online succes.

Een campagne kan verschillende doelen hebben. Enkele voorbeelden zijn:

  • Het verkopen van producten
  • Het verzamelen van e-mailadressen waarop e-mailmarketing kan worden toegepast
  • Het genereren van inschrijvingen / abonnementen
  • Het verzamelen van leads die kunnen worden nagebeld door een call-center

Bij diverse opdrachtgevers heb ik succesvolle campagnes ontwikkeld. Ook heb ik veel ervaring met het promoten van campagnes op grote websites. Hierbij zet ik altijd de beïnvloedingsstrategieën van Cialdini in. Het succes van een online campagne zit hem vaak in nuances. Ik ben goed in het creëren van sence of urgency en het wegnemen van overbodige drempels.

Ik heb veel ervaring met het bedenken van campagnes en het kiezen van de juiste positionering. Hier kunnen wij altijd een keer vrijblijvend over sparren.

Mochten er intern geen resources beschikbaar zijn, dan heb ik een breed netwerk met freelance designers en programmeurs die de campagne kunnen ontwikkelen.

Nadat de campagne is gemaakt kan ik ook het project management verzorgen om de leads automatisch op te volgen. Daarnaast kan ik zorgen voor grote hoeveelheden kwalitatieve traffic. Lees hier meer over het genereren van meer websitebezoekers.

 

Neem vrijblijvend contact met mij op, ik help je graag verder!
Een beller is sneller: 0657570766