Internet project management / product owner

Internet project management / product owner

Ik ben beschikbaar als interim internet project management / product owner. Als director of new business development heb ik enkele jaren een team aangestuurd van developers en designers.

Ik ben product owner geweest van enkele tientallen prijsvergelijkers. Deze heb ik bedacht, laten ontwikkelen en enkele jaren beheerd. De vergelijkers worden op vele honderden websites gebruikt. Enkele voorbeelden van websites die deze modules gebruiken zijn: vergelijk.com, energievergelijking.nl, energiewijzer.nl en gsmvergelijker.com.

Naast product ownership van de vergelijkers heb ik veel internet project management ervaring. Ik ben bekend met Scrum en heb zelf met mijn teams altijd in een combinatie van Scrum en de methode build, measure, learn / lean startup gewerkt. In het verleden heb ik ook volgens de principes van Prince2 gewerkt. Voorbeelden van interim internet project management waar ik inzetbaar voor ben zijn:

  • Implementatie nieuwe website
  • Ontwikkeling campagnewebsites / landingspagina’s
  • Begeleiden van het verbeteren van een website
  • Ontwikkelen van een interactief element op een website, zoals een vergelijkingsmodule met concurrenten of gepersonaliseerde prijsberekening voor maatwerk producten
  • Implementatie van onderdelen van een website, bijvoorbeeld een nieuwe aanmeldstraat
  • Implementatie van e-mailmarketing / marketing automation / lead nurturing, waarmee bestaande en nieuwe leden van uw nieuwsbrief beter worden opgevolgd
  • Ontwikkeling van een nieuwe app

Naast interim internet project management ben ik inzetbaar op de volgende gebieden:

Neem vrijblijvend contact met mij op, ik help je graag verder!
Een beller is sneller: 0657570766