Expert Review

Expert Review

Jouw online marketing budget optimaal benutten? Denk eens aan een Expert Review!

Of je nu net start met online marketing of al jaren actief bent: eens in de zoveel tijd is het verstandig om je website eens goed door te laten lichten. Besteed je je tijd en budget wel aan de juiste dingen? Vergeet je niet een kanaal waarmee je mogelijk veel omzet kunt behalen? Grijp jij wel alle mogelijkheden aan om je website ten volle te promoten en optimaliseren?

Ik heb een methode ontwikkeld waarmee ik voor iedere website een helder overzicht en concreet stappenplan voor optimale groei kan maken. Hierdoor weet jij als eigenaar of manager precies waar je onderneming op dat moment staat. Je krijgt inzicht in de mogelijkheden die er zijn en welk prijskaartje daaraan hangt.

Als online marketing expert analyseer ik een website op 46 punten. Enkele voorbeelden zijn:

 • De status van de SEO – Wat zijn belangrijke zoektermen voor mijn bedrijf? Hoe scoort de website op deze zoektermen? En welke interne en externe facturen zijn al benut?
 • Mogelijkheden voor affiliate marketing – Zijn het product en de website geschikt voor affiliate marketing? Welke commissie moet je geven? Welk affiliatenetwerk moet je kiezen?
 • De conversie van de website – Zijn de landingspagina’s optimaal? Zijn er geen onnodige drempels? Wordt er al gebruik gemaakt van neuromarketing?

De Expert Review bestaat uit een interne en een externe analyse. Bij de interne analyse kijk ik naar de eerder genoemde SEO en conversie van de website. In de externe analyse bekijk ik welke vormen van online advertising de website momenteel doet. Ik kijk naar de kwaliteit van de bestaande campagnes en de uitingen maar analyseer uiteraard ook of nieuwe, interessante kansen kunnen worden benut.

Uitkomst Expert Review

Na de Expert Review ontvang je een analyse met 46 punten waarop ik jouw online marketing heb getest. Per punt geef ik het volgende advies:

 • De potentie voor deze website – is hier veel potentiële omzet te behalen of niet?
 • De fase waarin de website zit bevindt – is het veel werk om te realiseren, of een quick win?
 • De kosten
 • Make or buy-advies en suggesties van partij(en) die dit het beste kunnen uitvoeren.

Na de Expert Review heb je een compleet en concreet overzicht van de mogelijkheden voor de website van jouw bedrijf. Je kunt op basis van cijfers een beslissing nemen waar je in gaat investeren. Ook kan je beslissen om dit zelf te doen of een externe partij in wilt te schakelen. In beiden gevallen kan ik je adviseren of op de goede weg helpen.

Maatwerk

De Expert Review is maatwerk en wordt door mij persoonlijk uitgevoerd. Indien gewenst kan ik bepaalde onderdelen extra onderzoeken. Een voorbeeld dat vaak extra gevraagd wordt is het maken van een keyword-analyse. Ook kan ik één specifiek onderdeel aan een analyse onderwerpen.
Voorbeelden hiervan zijn:

 • Expert Review SEO
 • Expert Review content marketing
 • Expert Review affiliate marketing

Proces en kosten

Zoals je hierboven misschien al hebt opgemerkt werk ik graag volgens een strak proces. Hier in het kort de kosten en het proces omtrent de Expert Review:

 • Het eerste gesprek: kosteloos en vrijblijvend
 • De kosten voor de Expert Review: afhankelijk van jouw wensen en de diepte van het advies
 • Duur: de Expert Review kan binnen één week worden opgeleverd

Heb ik jouw interesse gewekt? Ik kom graag bij je langs voor een nadere kennismaken. Je kunt uiteraard ook direct een Expert Review aanvragen.
 

Neem vrijblijvend contact met mij op, ik help je graag verder!
Een beller is sneller: 0657570766