Online marketing specialist Amsterdam

Online marketing specialist Amsterdam

Online marketing specialist AmsterdamOnline marketing specialist Amsterdam – Ben jij op zoek naar een online marketing specialist in Amsterdam? Dan ben je bij mij aan het juiste adres!

Ik ben online marketing specialist met +10 jaar ervaring met het opbouwen van online marketingteams. Ik vind het leuk om op strategisch niveau te opereren, maar heb er ook lol in om af en toe operationeel bezig te zijn. Hierdoor blijft je kennis up-to-date. Dit heeft mij als manager altijd erg geholpen.

Online marketing specialist Amsterdam

Ik ben voor ieder type Amsterdams bedrijf inzetbaar. Zowel corporate bedrijven als start-ups behoren tot mijn klanten. Daarnaast heb ik zelf jarenlang in een MKB-bedrijf gewerkt. Grote bedrijven, of bedrijven die al ver zijn qua e-commerce kan ik helpen beter of meer te testen. Ook ken ik veel kanalen om online te adverteren.

Kleinere bedrijven kan ik helpen om kansen te benutten. Vaak kan ik op korte termijn al helpen om veelgemaakte fouten te elimineren en onbenutte kansen te pakken. Ook voor kleinere bedrijven kan ik advertentiecampagnes opzetten.

Dat mijn methode werkt bewijst deze pagina. Ik wil graag gevonden worden op woorden als online marketing specialist Amsterdam, of online marketing Amsterdam. Dat je deze pagina leest is het bewijs dat het werkt.

Interim online marketing Amsterdam

Naast online marketing specialist ben ik beschikbaar als interim manager. Ik kan bijvoorbeeld een zwangerschapsverlof waarnemen, of helpen een nieuw team op te bouwen. Ook kan ik tijdelijke een team onder mijn hoede nemen om de prestaties te verbeteren. En uiteraard doe ik dit graag in Amsterdam: de stad waar ik vlakbij woon en jarenlang inwoner van ben geweest. Binnen een kwartier zit ik in het centrum van Amsterdam, dus twijfel niet om contact met mij op te nemen. Ik kom graag vrijblijvend bij je langs om even te sparren over de mogelijkheden.

Neem hier contact met mij op of bekijk mijn expertises.